Over Brandsy

Wat is Brandsy?

Brandsy is een marktplaats voor bedrijfsnamen en domeinnamen. Wij helpen (startende) ondernemers met het bedenken van de juiste bedrijfsnaam, merknaam of productnaam.

Het verzinnen van een originele bedrijfsnaam is voor veel ondernemers een hels karwei. Het kost veel tijd en gaat vaak gepaard met een hoop frustratie. Het kan weken, maanden of zelfs jaren duren voordat je de perfecte bedrijfsnaam hebt verzonnen. Eenmaal gevonden, blijkt vaak de bijbehorende domeinnaam al bezet te zijn en kun je weer van voren af aan beginnen.

Je kunt er uiteraard voor kiezen om een reclamebureau in te schakelen die het brainstormwerk uit handen neemt. Hoewel dit een prima oplossing kan zijn, is hier vaak gewoonweg de tijd en het geld niet voor. Bedragen kunnen snel oplopen tot tienduizenden euro’s en dan is het vaak nog maar de vraag of de bijbehorende domeinnaam nog vrij is.

Brandsy biedt hierin een oplossing: wij verkopen bedrijfs-en merknamen inclusief het .nl, .be, of .com-domein en een logo. Een compleet pakket dat jou op weg helpt om je bedrijf zowel offline als online van de grond te krijgen.

Wij hanteren eerlijke prijzen die betaalbaar zijn voor iedere startup. Geen gedoe met dure reclamebureaus, tijdrovende brainstormsessies, vastlopende domeinonderhandelingen of domeinhandelaren die de hoofdprijs vragen voor een domein. Bij Brandsy maken we het proces zo snel, eenvoudig en betaalbaar mogelijk.

 

Bedrijfsnamen

Bij Brandsy vind je een exclusieve collectie bedrijfsnamen die geschikt zijn voor verschillende branches en sectoren. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige namen die gebruikt kunnen worden voor nieuwe bedrijven, merken, producten, mobiele apps, websites of blogs. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsnaam voor een nieuwe eenmanszaak, midden-en klein bedrijf of multinational, of juist voor een rebranding van een bestaand bedrijf of merk, wij helpen je graag op weg.

Al onze bedrijfsnamen zijn kort en catchy en worden uitgebreid getest op het gebied uitspraak, klank en spelling voordat ze aan onze collectie worden toegevoegd. Hierdoor is elke bedrijfsnaam eenvoudig te onthouden, makkelijk uitspreekbaar en goed te spellen.

De bedrijfsnaam is het visitekaartje van je bedrijf. Het is het eerste wat je klant ziet, en kan je bedrijf maken of breken. Je doet er dus verstandig aan om te investeren in een goede bedrijfsnaam en niet zomaar wat te nemen. Het is niet voor niets dat grote bedrijven enorme bedragen betalen aan dure naming agencies voor het bedenken van een unieke bedrijfs-of merknaam. Helaas zijn deze bedragen vaak niet reëel voor startende ondernemers, die het moeten doen met een veel kleiner budget.

Daarom hebben wij Brandsy ontwikkeld: een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om een passende bedrijfsnaam, merknaam of productnaam te vinden.

Bij Brandsy vind je diverse soorten bedrijfsnamen die stuk voor stuk de potentie hebben om uit te groeien tot sterke merknamen.

Je vindt vier soorten namen in onze collectie:

1) Compleet nieuw verzonnen namen

Deze namen vind je niet terug in het woordenboek en kunnen soms eerst wat onwennig en raar aanvoelen. Echter zullen ze snel genoeg geassocieërd worden met het bedrijf erachter. En omdat ze zo uniek zijn, zijn ze makkelijk te onthouden voor je klanten.

Voorbeelden: Google en Rolex

2) Namen die gebaseerd zijn op bestaande woorden

Deze namen laten meestal iets duidelijker zien wat je bedrijf doet. Het zijn nog steeds verzonnen namen, maar voelen vaak iets comfortabeler en vertrouwder aan omdat ze elementen van bestaande woorden bevatten.

Voorbeelden: Shopify en Shoeby

3) Een combinatie van bestaande woorden

Deze namen zijn een combinatie van twee of meer woorden die samen een heel nieuw woord vormen. Dit kunnen woordcombinaties zijn waaraan je direct kunt afleiden wat een bedrijf doet, maar het kunnen ook woordcombinaties zijn waaraan je in eerste instantie niets kunt afleiden.

Voorbeelden: Facebook en PayPal

4) Bestaande woorden

Deze namen zijn zeer herkenbaar en blijven eenvoudig in het geheugen hangen. Ze zijn kostbaar, schaars en stralen autoriteit uit.

Voorbeelden: Amazon en Apple

 

Domeinnamen

Een website vormt tegenwoordig een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Wil jij je product of dienst ook online vermarkten, dan is een matchende domeinnaam dus van essentieel belang.

Al onze bedrijfsnamen komen daarom inclusief het bijbehorende .nl, .be, of .com-domein. Wij hebben in de loop der jaren een mooie collectie domeinnamen kunnen vastleggen die we in de vorm van een bedrijfsnaam aan onze klanten kunnen aanbieden. Kies je dus voor een bedrijfsnaam, dan weet je gelijk zeker dat je domeinnaam ook al is geregeld.

Met een .nl of .be-domein staat je bedrijf online sterk in Nederland of België. Wil jij gaan richten op de internationale markt? Dan kun je kiezen voor een .com-domein.

Wij zorgen voor een compleet verzorgde overdracht van de domeinnaam. Nadat wij het domein aan je hebben overgedragen, ben jij 100% de eigenaar. Vergeet niet jaarlijks de registratie te verlengen!

 

Logo

Daarnaast heeft onze logo designer een creatief logo ontworpen bij elke bedrijfsnaam. Zo kun je alvast een beeld vormen hoe het merk eruit kan komen te zien. Dit voorbeeld logo krijg je er gratis bij en mag je gebruiken hoe je maar wilt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf een logo te laten ontwerpen. Je krijgt van ons een kopie van het logo in de vorm van een PNG bestand en het originele Adobe Illustrator of Photoshop bestand, zodat je bepaalde elementen, kleuren, formaten of verhoudingen zelf kunt aanpassen.

 

 

 

 

 

Bedrijfsnaam kopen? Bekijk hier onze exclusieve collectie bedrijfs-en merknamen en bestel direct!