Veelgestelde vragen

Wat krijg ik als ik een bedrijfsnaam koop?

Als je een bedrijfsnaam bestelt bij Brandsy ontvang je een domeinnaam en een logo. Zodra we je bestelling binnen hebben, vragen we een verhuiscode op bij onze hostingprovider die je binnen 24 uur via de mail naar je toe krijgt gestuurd.

In diezelfde mail vind je de grafische bestanden van het voorbeeld logo. Je krijgt van ons een kopie van het logo in de vorm van een PNG bestand en het originele Adobe Illustrator/Photoshop bestand, zodat je bepaalde elementen, kleuren of formaten van het logo zelf kunt aanpassen of bewerken.

Wie bedenkt de namen?

Wij bedenken onze bedrijfsnamen helemaal zelf. We bedenken dagelijks nieuwe bedrijfs-en merknamen die we in combinatie met de matchende domeinnaam en een logo aan onze klanten kunnen aanbieden.

Hoe wordt de prijs bepaald?

De prijzen van onze bedrijfs- en domeinnamen worden aan de hand van een aantal factoren bepaald waaronder: de lengte van de domeinnaam, de domeinleeftijd en het merkpotentieel.

Wie maken er gebruik van jullie namen?

Onze bedrijfs-en merknamen zijn geschikt voor diverse bedrijfsgroottes en ambities. Van freelancers, zzp’ers, eenmanszaken en bloggers tot grotere bedrijven zoals MKB/KMO en multinationals. Onze bedrijfsnamen zijn ideaal voor startups, maar kunnen ook gebruikt worden voor een rebranding van een bestaand merk of product.

Voor welke branches zijn de namen geschikt?

Onze bedrijfsnamen kunnen gebruikt worden voor verschillende sectoren. Van de technologie branche tot de gezondheidsbranche.

Hoe lang duurt de domeinoverdracht?

De domeinoverdracht duurt 1-8 werkdagen, mede afhankelijk van de hostingprovider waar jij het domein wilt onderbrengen. Bij .nl en .be domeinen is dit meestal binnen enkele uren al geregeld.

Welke domeinextensies bieden jullie aan?

Wij bieden de volgende domeinextensies aan:

1) .nl-domeinen

2) .be-domeinen

3) .com-domeinen

Kan ik korting krijgen als ik het logo niet gebruik?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Het logo zit gratis bij het pakket inbegrepen.

Kan ik een bod uitbrengen op een naam?

Nee, alle namen hebben een vaste prijs. Wij hanteren scherpe prijzen die ver onder de marktwaarde liggen.

Kan ik mijn domeinnaam te koop aanbieden via jullie website?

Om de kwaliteit van de namen te waarborgen, verzinnen we onze namen momenteel zoveel mogelijk zelf. Wellicht dat we deze optie in de toekomst wel gaan aanbieden. Ben jij er toch van overtuigd dat jouw domeinnaam een goede aanvulling kan zijn op onze collectie? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we wat voor je kunnen betekenen.

Ik heb me bedacht, wat nu?

Het kopen van een bedrijfsnaam is normaal gesproken een weloverwogen beslissing, maar het kan uiteraard voorkomen dat je je bedenkt nadat de aankoop al is voltooid. Geen probleem, stuur ons z.s.m. een e-mail naar info@brandsy.nl en wij storten je aankoopbedrag terug.

Mochten wij je e-mail pas ontvangen nadat we de verhuiscode en de logobestanden al naar je hebben verstuurd, dan kunnen we helaas niets meer voor je betekenen.